Meritve električnih inštalacij

O nas

O podjetju E-Cer.

Zaznamovalo nas je leto 2010, ko smo se specializirali za meritve električnih inštalacij. V vseh letih delovanja smo nadgrajevali znanje in s pridobljenim izkušnjami vam lahko sedaj ponudimo širši spekter še ostalih storitev. S svetovanjem olajšamo marsikatero odločitev in vas usmerimo na pravo pot, prav tako pa pristopimo k vzdrževanju vaših energetskih objektov, naprav in električnih inštalacij.

Odgovorno, strokovno, zanesljivo – z elektriko

Pri izvajanju storitev imamo v mislih naročnika, njegova pričakovanja in zadovoljstvo pri izvedbe del in storitev. Usmerjenost h klientu je naša prioriteta, hkrati pa upoštevamo smernice in postavljamo standarde kakovosti izvedbe pri izvajanju elektro meritev, svetovanja, vzdrževanja ter projektiranja.

  • Naredi najboljše in to še izboljšaj.
Meritve električnih inštalacij
E-Cer d.o.o.
Temeljimo na znanju

Dolgoletne izkušnje, nenehno usposabljanje in pridobivanje novih znanj je naše poslanstvo. Poznavanje zahtev pri meritvah, projektiranju in vzdrževanju električnih inštalacij je osnova za zanesljivo izvajanje storitev.

Nenehno izobraževanje in nadgradnja znanja se zrcalita v pridobljenih certifikatih, udeleženih seminarjih ter drugih osvojenih poslovnih odličnostih.

Elektro meritve
Udejanjamo strokovnost

Pri delu uporabljamo tehnično dovršene merilne inštrumente svetovno priznanih proizvajalcev, ki so osnova za strokovno opravljeno delo.

Stalno spremljamo razvoj tehnologije, zato so naše storitve in ponudba polna novitet.

Svetovanje pri gradnji sončne elektrarne
Usmerjeni v odgovornost

Zavedamo se pomena odgovornosti zato je to naša najvišja vrednota in vodilo pri delu.

Ko govorimo o odgovornosti, imamo v mislih dva pomena besede.
Svoje delo vedno opravimo odgovorno in v dogovorjenem času. Poleg tega jamčimo za varnost objektov oziroma električnih inštalacij in nase prevzamemo odgovornost glede varne uporabe in zanesljivosti opravljenih del in storitev.

Merjenje kakovosti električne energije
Uresničujemo zanesljivost

Nenehno gradimo na zanesljivosti, ki se kaže skozi upoštevanje klientovih želja in doseganju dogovorjenih rokov izvedbe.

Odlikuje nas individualen pristop, kjer svetujemo in pomagamo najti ustrezne in cenovno primerne rešitve.

Svetovanje v energetiki
Vodimo v partnerstvo

Širok spekter znanja je ključ do uspeha. Ne samo našega uspeha, pač pa tudi naših klientov s katerimi razvijemo dolgoročno sodelovanje, ki temelji na partnerskem odnosu, podpori in navezi.

Razumemo pričakovanja in želje naročnikov ter stremimo k povezovanju.

Na vrh